♥Forever Imperfect♥
sweet owner



Diaries Owner Linkies
hello peeps ! welcome to super awesome.Im Miss Intan Adrianna Mohd Fauzi owner this pinkyy blog =D

Muara Hati

Bigfoots!

 Online
Please be nice
Harsh words are NOT allowed
Leave your url blog only!
Jika anda adik beradik cik anon dan sewaktu dengannya datang sini nak buat kacau baik berambus sekarang jugak!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Miss Intan Adrianna Mohd Fauzi
Others:   


Hm

                                                          Assalamualaikum

Hm aku ni siapa dalam hidup dorang? 
Aku ni tak bermakna langsung ke dalam hidup dorang?
Aku je ke rindu dorang?
2 tahun dah tinggalkan sekolah dan semuanya buat hal masing-masing. Aku faham dorang busy aku pun sama tapi... Entah lah agaknya aku ni tak memberi sebarang makna dalam hidup dorang kot? Dorang tak rasa apa yg aku rasa terhadap dorang semua.. Bertapa bermaknanya dorang dalam hidup aku. Hm its okay now aku tahu siapa aku dalam hati dorang. Ada yg lepas sekolah terus hilang entah ke mana dan ada jugak yg aku kena mulakan perbualan dulu kalau tak hm faham faham sendiri lah. Aku tak kisah kalau aku kena tegur dorang dulu tapi sampai satu tahap aku rasa dorang tak perlukan aku dalam hidup dorang tanpa aku boleh je dorang hidup bahagia bergelak tawa dgn org lain. Bukan jeles tapi terlalu mudahnya dorang lupakan semuanya.. Mana semua janji? Sekarang aku mula percayakan istilah 'JANJI MELAYU' yg orang selalu cakapkan tu. Ada yg cakap rindukan aku tapi rasanya dorang hanya menjaga hati aku tanpa maksudkan apa yg dorang katakan sebab dorang boleh BAHAGIA tanpa aku. Sampai dah masanya untuk aku berundur dan biarkan dorang bahagia dgn kawan-kawan baru dorang. Aku takkan ganggu dorang lagi lepas ni dan aku akan sentiasa doakan yg terbaik untuk mereka SAHABAT aku dunia dan akhirat walaupun aku tak bermakna lagi dalam hidup dorang. Aku akan sentiasa merindui mereka dan mereka akan sentiasa dalam hati aku buat selamanya. Aku minta maaf jika selama kita kenal aku ada menyakitkan hati korang. Aku minta tolong halalkan semua yg korang pernah bagi atau apa pun. Terima kasih untuk semuanya SAHABAT. AKU SAYANG KORANG TAHU? :) Hm aku minta maaf kalau aku jauhkan diri dari korang sebab aku rasa dah tiba masanya untuk aku lepaskan semua yg aku syg.. Orang kata nak bagi sesuatu bagilah benda yg kau paling sayang bukannya benda yg korang dah tak perlukan. Tu just perumpamaan bukan korang yg bertukar jadi benda. Koranglah insan yg aku paling SAYANG selain mama dan abah. Mustaqim Bin Abdullah & Nor Ashikin Binti Zulkafli korang tetap SAHABAT DUNIA & AKHIRAT aku.Kawan-kawan yg lain jugak k aku SAYANG KORANG! Mmuahhhh :* Maaf kalau korang rasa aku emo terlebih tapi aku cuma luahkan apa yg aku rasa maaf kalau buat korang terguris hati ke apa.. Aku perlu masa utk terima semua ni dengan hati terbuka. Terima yg kita dah tak macam dulu masa dekat sekolah semua ada hidup masing-masing sekarang ni. Aku tak salahkan sesiapa mungkin masa yg merubah semua ni. Walaupun masa banyak merubah kita tapi ingat SAYANG aku dekat korang tak pernah berubah sedikit pun walaupun kita tak pernah berjumpa dan aku yakin one day kita pasti berjumpa.
ps: Maaf kalau entry kali ni terlajak panjang berjela mcm gelang mami jarum yg banyak tu hahaha merepek sudah kbye good night with love mmmuahhhh!