♥Forever Imperfect♥
sweet owner



Diaries Owner Linkies
hello peeps ! welcome to super awesome.Im Miss Intan Adrianna Mohd Fauzi owner this pinkyy blog =D

Muara Hati

Bigfoots!

 Online
Please be nice
Harsh words are NOT allowed
Leave your url blog only!
Jika anda adik beradik cik anon dan sewaktu dengannya datang sini nak buat kacau baik berambus sekarang jugak!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Miss Intan Adrianna Mohd Fauzi
Others:   


Happy bufday to mee :D

Assalamualaikum guys!
Hehe yesterday bufday aku yg ke 16 :)
Hoho kat fb ramai jugak yg wish bufday hihi btw thank you!
Semalam (13 Febuary) celebrate kat la timour kt danga ct mall best ohh
Semalam punye semalam (12Febuary) pun celebrate jugak kt angsana
Makan kt pizza hut :)
16 Febuary ni pun nk celebrate lagi hihi
Berape byk celebrate dahh XD
Hadiah?
Hmm baru dapat dari mama sorang je :'(
Kesian kan sobsobsob :"(
Haha xkesah laa asalkan ada orang yg ingat bufday kita sudah :)
Pakcik punye case lagi funny dia terwish awal 1hari haha dia ingat bufday aku 12Febuary kahkah ×D
Takpe takpe apapun aku tetap hargai wish kau untuk aku hehe tapi kan berdekah doe aku bace kau punye wish untuk aq..
Apapun thank you so much kpd sesiapa yg dah wish bufday aq semlm and harini pun ada jugak lagi
But sedikit terkilanlah sebab abg muiz tak wish pun bufday aku sobsob semlm duk la tunggu ada tak abg muiz wish tapi habuk punn takda tapi mengusik aku kat status fb ada pulakk frust doe sbb abg muiz la yg aq tunggu buat wish kat aku tapi. Haila sapelah kita ni kan? Aku tunggu wish dari abg muiz sbb masa tu aq down sikit la so aku fikir kalau dia wish kat aku mybe aq happy sikit sbb dia kan suke gila mengusik aku..
Okay laa tata titi tutu see yaa .. :)
Love you readers!!