♥Forever Imperfect♥
sweet owner



Diaries Owner Linkies
hello peeps ! welcome to super awesome.Im Miss Intan Adrianna Mohd Fauzi owner this pinkyy blog =D

Muara Hati

Bigfoots!

 Online
Please be nice
Harsh words are NOT allowed
Leave your url blog only!
Jika anda adik beradik cik anon dan sewaktu dengannya datang sini nak buat kacau baik berambus sekarang jugak!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Miss Intan Adrianna Mohd Fauzi
Others:   


Date with my sayangs

Assalamualaikum :)

Semalam kan kan i date dgn my sayangs Nor Asyikin :D
Ya Allah lamanya tak jumpa Rindu bak hang haha
Semalam date dekat Mcd je sebab plan nak jumpa last minute tak tertanggung rindu dekat baby i sorang tu haha 
Kebetulan i tak pegi sekolah yesterday and ekin pun cuti apa lagi kan kan
Before this byk kali jugak ekin ajak jumpa tapi masa tak mengizinkan yela i ni kan budak sekolah lagi haha XD
Terubat rindu dekat dia bagi sekali hadiah hari jadi dia last year huhu last year? lama tu simpan sbb nak jumpa ada je halangan masa tu...
Dia lah segalanya buat i sebab bila i jatuh dia cuba bangunkan i bagi semangat :')
Ada lagi sorang nak jumpa sangat sangat sebab terlalu rindu Mustaqim! 
Mamat ni pun satu haritu dia ajak jugak jumpa tapi dua dua senyap huhu masa tu busy assignment bertimbun dia pun senyap tak remain pasal nak hang sesama tu.. 
Semalam tergerak tanya whatsapp pakcik mus sorang tu and and dia ajak hang lagi
Hopefully kali ni jadi rindu punya pasal.
Okay kita velanja satu gambar masa date dgn cik ikin comey semalam okbai see u soon muahciked :*